Licencias App #somvela

App #somvela

Ja està disponible la nova versió de l'app de #somvela en iOS i en Android. Descarrega't o actualitza l'aplicació en el teu mòbil i podràs seguir tota l'actualitat de la Vela en la Comunitat Valenciana de la millor forma perquè la nova app arriba amb infinitat de millores.

La llicència federativa és el document que ens acredita en qualsevol lloc, com a membres i esportistes del món de la Vela i et permet participar en regates. D'altra banda, el compromís de la Federació amb la preservació del medi natural i les noves tecnologies fa que la FVCV evite l'ús del plàstic en les seues llicències i el substituïsca per aquesta aplicació que a més ens permetrà sol·licitar assistència mèdica en cas d'accident esportiu a través del corresponent protocol.

Descarrega't ja una aplicació gratuïta, més estable i fluida, fàcil d'usar i amb la informació més completa per al federat, tenint la teua Llicència en el *movil, seguint amb la política de la Fedceració de "NO PLASTICS".

 

 

                

 

NOVETATS

Ara l'aplicació incorpora un nou sistema de navegació que permet trobar més fàcilment la informació sobre la teua llicència. L'usuari podrà buscar les notícies que més li interesse gràcies al menú lateral. A més, s'ha afegit una secció de 'Avisos' nostre ja conegut TOA Tablon Oficial d'Anuncis on podrà trobar totes les convocatòries, i accés al calendari de regates i tota la informació de Clubs i Escoles de Vela Homologades.

Aquesta nova App porta un servei de notificacions per a poder fer arribar al Federat tota la informació que necessite de regates, notícies, anuncis, cursos, etc.